Backup (Veeam + Storage)

Serviciul de backup, bazat pe tehnologia Veeam, oferă backup de date și restaurare rapidă, asigurând astfel toate datele stocate în aplicațiile și bazele de date ale companiei.

Salvează și Stochează

Bazat pe tehnologia Veeam, serviciul Backup vCenter este ideal pentru realizarea de copii de siguranță și restaurarea mașinilor virtuale, fișierelor sau bazelor de date critice, deoarece asigură continuitatea activității, securitatea și arhivarea pe termen lung a datelor, în conformitate cu normele în vigoare.

Strategie

Stochează copia de siguranță în infrastructura noastră virtuală și adăugă încă un nivel de protecție pentru datele tale. Ca partener Veeam, oferim o multitudine de soluții care se vor potrivi cel mai bine strategiei tale de backup. Poți respecta pe deplin regula de backup 3-2-1 utilizând rețelele SAN care se află pe mai multe centre de date.

Simplitate 


Realizarea backup-ului infrastructurii fizice sau virtuale din sediul tău sau a backup-ului pentru toate folderele, fișierele și bazele de date utilizând opțiunea snapshot nu a fost niciodată atât de ușoară. Cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat, conectată la soluția vCenter cloud îți permite să setezi o varietate largă de politici de backup.

Siguranță

Având datele protejate la sursă (cu criptare înainte de a părăsi infrastructura), în zbor (cu ajutorul conexiunii SSL) și în spațiul nostru de stocare (pe bolți separate cu protecție RAID) va garanta că datele tale vor fi în siguranță.

Restaurare 

Datele sunt rapid și ușor de recuperat și restaurat în cloud-ul tău privat sau în soluția cloud vCenter.

Suport

Inginerii noștri specializați sunt pregătiți să te ajute să alegi și să implementezi soluția optimă pentru afacerea ta. Ne asigurăm de faptul că serviciile tale sunt întotdeauna funcționale. Asistența noastră tehnică este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru a răspunde la toate întrebările și pentru a te ajuta. În cazul unei probleme, poți pur și simplu deschide un ticket nou. De asemenea,ne poți contacta direct prin telefon pentru asistență, pentru a obține răspunsuri mai rapide. 

Plan Features