VPC (Virtual Private Cloud)

                 Securizat 

VPC oferit de vCenter prezintă caracteristici avansate de securitate, precum reguli de acces de securitate la nivel de firewall și liste de control al accesului la rețea pe VPC-ul propriu-zis, pentru a permite filtrarea de intrare și de ieșire la nivelul instanței și subrețelei. 

În plus, poți stoca date în spațiul de stocare vCenter și poți restricționa accesul, astfel încât să fie accesibil numai din instanțele din interiorul VPC-ului tău. Toate datele tale sunt păstrate în soluții de stocare de ultimă generație configurate cu RAID pentru a se ridica la așteptările tale în materie de disponibilitate și integritate. Criptarea este, de asemenea, o soluție pentru păstrarea în siguranță a datelor, pentru ca acestea să nu fie vreodată pierdute sau compromise. Pentru securitate suplimentară, puteți crea instanțe dedicate care sunt complet izolate.

                   Simplu

Gestionarea serverului tău virtual privat nu a fost niciodată mai ușoară. Creează o un VPC în infrastructura digitală vCenter rapid și eficient o infrastructură virtuală. Selectează configurările predefinite ale VPC-ului (vCPU, RAM, stocare) ori personalizează-le pentru a se potrivi nevoilor tale. Selectează din configurările normale de rețea și găseșt4e vriranta ideală pentru tine. Aici pot fi create subrețele, zone IP, tabele de rute și reguli de acces de securitate. Astfel, economisești din timpul de configurare și administrare, iar tu te poți concentra pe construirea aplicațiilor care rulează în VPC-urile tale.

                  Scalabil

 

Soluțiile noastre VPS sunt concepute special pentru a se potrivi tuturor nevoilor tale, permițându-ți să scalezi afacerea pe măsură ce ea se dezvoltă și crește. 

Cum? Pur și simplu soliciți și adaugi ce ai nevoie oricum și oricând. Astfel, plătești doar pentru ceea ce utilizezi, ajutându-te să îți gestionezi bugetul.

                    Autonom

Cu soluțiile noastre virtuale, nu trebuie să îți faci griji cu privire la constrângerile hardware (actualizarea componentelor, defecțiuni tehnice etc.) — însă ai control deplin asupra serverului tău virtual. Poți alege dintr-o gamă largă de sisteme de operare preinstalate Linux și Windows, cu diferite configurări predefinite sau poți construi propriul server personalizat cu vCPU, RAM și stocare, care să se potrivească nevoilor tale.

                  Stabil

Soluțiile noastre VPS sunt perfecte pentru găzduirea aplicațiilor de afaceri într-un mediu de producție sau de preproducție.Infrastructura noastră oferă latență minimă pentru serviciile tale și disponibilitate hardware garantată de un SLA. Astfel, ai parte de servicii constante, stabile.

                   Suport

Asistența internă dedicată este gata să îți dea o mână de ajutor 24/7/365. Chiar și pentru serviciile de găzduire vcloud VPS neadministrate, echipa noastră dedicată de asistență te va ajuta mai mult decât oricine alticneva. Oriunde, oricând și oricum, oameni reali sunt gata să îți ofere ajutor pentru majoritatea problemelor tale, fără întârzieri sau linii de așteptare interminabile. Știm absolut totul despre tehnologia noastră vCenter Cloud, despre infrastructura internă și externă, astfel, vom împărtăși toate cunoștințele noastre cu tine pentru a te ajuta.