DESPRE NOI

VCenter este varianta ideală când vine vorba despre alegerea unui spațiu de stocare adecvat pentru website-ul tău. Fie că este vorba de o companie mică, medie sau mare, prezența acesteia în online este dependentă de existența unui server de păstrare a datelor.

Alături de o echipă dedicată și experimentată, Vcenter reușeste să creeze soluții de VPS care se ridică la cerințele și standardele fiecărui client. Punând la dispoziție servicii de cea mai înaltă calitate, resurse IT puternice și securitate ridicată, Vcenter promite cea mai bună și eficientă găzduire VPS, la un preț avantajos.

MISIUNEA NOASTRĂ CONCRETĂ ?

Evoluția constantă si oferirea celor mai avantajoase soluții din piață. Succesul clienților noștri în lumea virtuală reprezintă concomitent, succesul nostru. Tocmai din acest motiv ne dorim parteneriate longevive, cu rezultate promițătoare.

Ce spun clientii despre noi ?

Pe lângă soluțiile de calitate pe care le oferă, membrii echipei vCenter ne-au impresionat prin amabilitatea și disponibilitatea lor. Chiar simțim că ne putem baza pe ei din punct de vedere tehnic, cu orice fel de problemă, oricând și e mare lucru să poți avea această siguranță.
GFR
Companie Feroviara